• Telefoon: 06 46271821
Open

Hoe ga ik te werk

Lorem Ipsum is simply dummy text..

Hoe ga ik te werk

Healthy Living Events

Seminar About Nutritions

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

lonneke

Hoe ga ik te werk

Lonneke de Bruijne

  • Voor het eerste gesprek neem ik 60 minuten de tijd. In dit eerste gesprek bespreken we de reden(en) van de komst naar een diëtiste, de klachten, de doelen die u wilt behalen, uw dieetgeschiedenis en we nemen uw voedingsgewoonten door. Zo beoordelen wat er aan de hand is en wat daaraan gedaan kan worden. Ieders dieet- of voedingsadvies is anders. Een dieetadvies moet zo persoonlijk mogelijk zijn om het goed vol te kunnen houden. Er wordt rekening gehouden met werktijden, voorkeuren, wensen, sociale bezigheden, etc.
  • Er zijn ook verschillende onderwerpen die besproken kunnen worden, we kunnen het hebben over mager eten/koken, verantwoorde tussendoortjes, de richtlijnen gezonde voeding, moeilijke situaties (zoals uit eten gaan, verjaardagen, etc) Samen stellen we een dieetplan op.
  • Aan het einde van het eerste gesprek bespreken we of er een vervolgconsult wenselijk is. In de volgende gesprekken, indien nodig, begeleidt ik u bij het opvolgen van het dieetadvies. De vervolgconsulten duren 20 - 30 minuten. In de vervolgconsulten bespreken we hoe het volgen van het dieetplan gaat en waar u tegenaan loopt. Dit kunnen heel verschillende onderwerpen zijn, bijvoorbeeld hoe zorg ik ervoor dat mijn dieet niet saai wordt, hoe beoordeel ik producten, kooktips, adviezen voor uit eten gaan, vragen als: "ik heb eetbuien hoe moet ik daar mee omgaan?" Samen proberen we hier dan een oplossing voor te vinden. Ik rapporteer mijn bevindingen terug aan uw behandelend (huis)arts of specialist.

Make an Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.